Nu är det dags!

2013-06-29 / 08:58:00 Vardag Kommentarer 0

Flytten var planerad till måndag men vi får ena nycklen redan idag, vilket betyder att idag flyttar vi!


Bye Iphone - hej HTC

2013-06-19 / 08:18:43 Vardag Kommentarer 0

Igår kom de nya telefonerna, både maken och jag bytte. HTC One blev det den här gången och än så länge vet jag inte riktigt vad jag ska säga eller tycka om den. Det får bli att undersöka mellan allt packande. Nu är det ju bara en och en halv vecka tills vi flyttar. Helt otroligt!

Regn & blåst

2013-06-14 / 16:33:45 Vardag Kommentarer 0

Nu är vi inne på andra dygnet med regn och blåst. Barnen har precis gått på sommarlov så de hade hoppats på fint väder och utelek med vännerna, men de roar sig istället med att spela kort och spel och titta på film. Jag ägnar mig åt rensning och packning inför flytten. Med jobbdagar, hundvaktsdagar osv så räknar vi med att vi ungefär har en vecka på oss kvar att packa ner allting. Tiden bara rusade förbi.
 
Trots regn och blåst så kommer det små ljusglimtar ute i form av mogna smultron. Dessvärre längsmed vägkanten och där vill man inte plocka några, bilar som kör hela dagarna och hundar som uträttar sina behov. Men de lyser så rött och fint!
 
 


Smultronen blommar

2013-06-12 / 11:28:16 Trädgård Kommentarer 0

Åh, första blomman kikar fram lite grann på den ena av de smultronplantorna som vi sådde i januari. Så himla roligt!

Sen när vi kommit i ordning lite mer i nya lägenheten (flyttar i början på juli) så ska jag se om det finns någon lämplig plats att gräva ner dem på. Vi har ju en sluttning i änden på tomten som inte går att använda till något "vanligt", tänkte därför göra en rabatt på var sida om grinden. I hörnet längst in i rabatterna ska det stå en buske med svarta vinbär, respektive en med röda vinbär. Överväger att ha smultronplantorna som kantväxt runt.