Vampyrer, Zlatan & Årets julkalender

2012-11-15 / 09:36:00 Vardag Kommentarer 2

Det finns 3 saker som verkligen inte har undgått mig den här veckan:
* Vilka som ska kolla på Twilight
* Att Zlatan tydligen blivit någon form av hjälte
* Årets julkalender
 
Twilight
Ja nu har äntligen den andra delen av Breaking dawn släppts på bio. Folk är som tokiga och köar i evigheter för att få biljetter. Jag som tyckte att allt prat om Twilight äntligen hade lagt sig lite. Jag har inte sett någon av filmerna, endast därför att folk är så himla hysteriska över att man måste se dem. Skitdryg, ja jag vet! Allt prat om snyggingar tycker jag är en stor överdrift. Joel Kinnaman är ju inte med och inte heller Persbrandt så då är det inget att tala om.
 
Alla gånger!
 
Zlatan
Folk tröttnade tydligen inte på hans namn trots att "Who's da man" spelades tusentals gånger. Facebookstatusar med "Zlatan är Sveriges hjälte" "Vilken kropp Zlatan har" (ursäkta?) "Zlatan är kung". Jag kan dessvärre inte hålla med några av de påstående sakerna. Hjälte? För att han jagar boll på plan? Nej. Kung? Nej där sitter CG kvar och kroppen - jag hänvisar hellre till mannen på bilden här ovan!
 
Årets julkalender
Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst. Folk förväntar sig något i stil med den som visades för 16 år sedan (jag försöker intala mig att jag inte alls är gammal) men när det går ett millenium emellan första och andra filmen kan man inte förvänta sig samma sak. Den blir säkert jättebra och barnen väntar spänt på att den 1e december ska komma, jag håller tummarna för att den ska vara bra.
Men - vampyrhysterin har ta mig *** slagit in på julkalendern också. Helt otroligt. "storasystern som gillar 'den mörka sidan', det vill säga vampyrer och spöken". Ja det gäller ju att hänga med i vad som är populärt. Nästa år kanske det blir en uppföljare på Pelle Svanslös, "Pelle Svanslös och blodsugarna"...
 
 

Innan du kommenterar:
Alla kommentarer granskas innan publicering

Kommentarer
Elina

Jag har så sjukt höga förväntningar på årets julkalender haha, bara för att greveholm har varit bästa julkalendern genom tiderna. Tror dock att jag kommer bli besviken .. andra blir aldrig lika bra som första :) Tyvärr :) Är allt bra med dig idag? Kram

2012-11-16 00:29:42
http://elinaklopper.blogg.se/
Jennie

Jag har aldrig sett en vampyrfilm, och inte ett enda avsnitt i nån vampyrserie heller. Bara typ ett par 5-minuterssnuttar... Delvis är jag sådär som du, att bara för att "alla" kollar så ska inte jag ;-) och delvis för att det helt enkelt inte verkar vara min grej. Pelle Svanslös och blodsugarna låter mer intressant ;-)


Tack för kommentaren!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback