Kaos

2013-02-28 / 10:06:50 Vardag Kommentarer 0

I tisdags när jag var på jobbet så ringde en målerifirma och undrade om de kunde komma dagen efter (onsdag). De hade fått in en arbetsorder om att det skulle tapetseras om i vardagsrummet igen, sist blev det inte som det skulle. Saken var ju bara den att vi kom överens 2011 om att det inte skulle tapetseras om utan att det skulle göras den dagen vi flyttar. Nu hade bovärden ändrat sig (antar jag?) och lagt en arbetsorder om.
 
Så när jag och barnen väl var hemma från jobb, fritids och dagis så fick vi försöka tömma vardagsrummet så gott det gick på egen hand och resten fick maken och jag ta när han kom hem framåt natten. Igår var han här och spacklade och just för tillfället så skär han tapeter och slänger på lim. Det är tänkt att det ska bli klart idag, så jag håller tummarna för det.

Jag sa, ja det är nog så pass som för ett år sedan, att jag skulle klä om stolarna till matsalsbordet. Efter småbarn och utspillda drickmuggar osv så var inte dynorna de vackraste. Hade en hel del tyg som jag köpte på Jotex så det passade jag på att slänga på när jag ändå satt fast i köket igår. Tyget kommer passa till färgerna och tapeterna som vi valde till vardagsrummet nu. Satsade på helt annan färg och fondvägg.
 
 

Innan du kommenterar:
Alla kommentarer granskas innan publicering

Kommentarer

Tack för kommentaren!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback